Ria Beyens

Mijn levenswerk en passie is om vrouwen bij hun authentieke wilde basiskracht te brengen en het zusterschap te herstellen.
Ik geef dit vorm als lesgeefster in verschillende cursussen, in persoonlijke begeleidingstrajecten en als creatief vormgeefster.

Vier basiskrachten dragen mijn werk: weten, voelen, ervaren en delen.
Dit alles wordt ondersteund door mijn levens- en werkervaringen als o.a. zelfstandige vroedvrouw, herboriste, Moon Mother, Acces Consciousness Bars Practitioner …
Ik ben moeder van 2 volwassen kinderen en weduwe.

Het vrouwenpad bewandelen en ontsluieren is de rode draad in mijn hele zijn. Ik verbind archeologie en geschied-en-is, met biologie en fysiologie, met sociologie en zelfontplooiing, met rituelen en sjamanistische spiritualiteit, tot sleutels die uitnodigen tot voller vrouw zijn, tot ontdekken van de geheimen in jezelf, waardoor je kijk op de wereld en op jezelf voorgoed verandert.

 

Mijn levenswerk en passie

is ontstaan uit mijn verwondering over het begin van ons leven. De verbindende kracht die zichtbaar en voelbaar is bij ons levensbegin, terug in het bewustzijn brengen, is één van mijn levensopdrachten: Verbindende Samenwerking brengt Nieuw Leven.

Verwondering over het ongeboren leven bracht mij tot bij de vaak onbewuste en daardoor geheime kracht van vrouwen. Het bracht mij bij hun authentieke wilde basiskracht. Eerst begreep ik niet dat dit niet gezien werd, dat dit niet werd toegejuicht. Het bracht mij bij het zo vaak niet gezien zijn, niet erkend zijn van vrouwen en van hun kracht. Het bracht mij bij de afgescheidenheid en de verscheurdheid die er daardoor is/was. Toen voelde en zag ik de pijn die dit veroorzaakte.

Mijn andere levensopdracht was geboren: Vrouwen op vele manieren terug herinneren aan en terugbrengen bij die kracht en zo ook het zusterschap helpen herstellen.
Ik geef deze missies vorm als lesgeefster in verschillende cursussen, in persoonlijke begeleidingstrajecten en als creatief vormgeefster.

 

Ria Mariasdochter Beyens
Moeder van 2 volwassen kinderen en weduwe.
Vroedvrouw-Herboriste-Achterwaarster-Lybbestre-Advanced Moon Mother-Acces Bars practioner