Verbindende Samenwerking brengt Nieuw Leven

 een healingtraject

Na het energetisch herstel van je Aarde-Navel-Pulse© verbinding en het ontvangen van jouw persoonlijke “Helend Verhaal van Jouw Ontstaan”© vormen we samen een healingstraject naar jouw hernieuwde zijn.

Deze werkwijze is ontstaan uit schrijven van het “Helend Verhaal van JouwOntstaan”©. Dit is een uniek verhaal dat eveneens van iedereen is.
Het brengt de krachten naar boven die verscholen zitten in het pad dat voor ons allemaal nog lang voor onze geboorte, zelfs voor onze conceptie begonnen is. Het brengt de krachten naar boven die behoren tot het leven zelf en die de ware basis van leven, van tot leven komen, laat zien.
Het geheel is de vrucht van meer dan 40 jaar onderzoek naar en verwondering over het leven zelf.

Over de kracht van de vrouw, over haar bijdrage aan dit verhaal, over de kracht van elke mens en de kracht van de Grote Moeder.

Aarde-Navel-Pulse Activiatie©

energetisch werk

Het is mij getoond na jarenlang verbindingswerk met de Aarde Moeder.

Het brengt verbinding met de eigen wortels. 

Helend Verhaal van Jouw Ontstaan©

individuele sessie

Meditatief verhaal dat aan jou persoonlijk wordt verteld.

Het wordt dan ook opgenomen zodat het steeds opnieuw kan beluisterd worden.  Zo ontvouwen zich de vele lagen in het verhaal, steeds dieper werkend.

Verbindende Samenwerking brengt Nieuw Leven©

individueel traject

Vanuit de ervaringen met het “Helend Verhaal van Jouw Ontstaan©” tonen zich thema’s die aandacht, verduidelijking en healing vragen.

Samen stippelen we een pad en werkwijze uit om dit aan te gaan.